Правото е първата ми голяма мечта. Това заяви пред журналисти в

...
Правото е първата ми голяма мечта. Това заяви пред журналисти в
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Правото е първата ми голяма мечта

Правото е първата ми огромна фантазия.

 

Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, откакто Бойко Борисов разгласи, че тя е номинацията на партията за арбитър в Конституционния съд. " По стичане на събитията се занимавам с политика дълго време ", добави тя, представена от Българска телеграфна агенция.

" Мога да кажа, че магистратският опит ми липсва, само че съм уверена, че имам парламентарен подобен ", разяснява Десислава Атанасова и се обърна към публицистите с вяра и отсега нататък медиите да работят с политическите партии, както до момента. С вас се познаваме, били сме в разнообразни обстановки - и като власт, и като съпротива, сподели още Атанасова.

Ако бъда определена и моята кандидатура получи поддръжката на пленарната зала, евентуално другата седмица според процедурните правила, ще се стремя да вардя правото даже от закона, отговори тя на въпрос ще бъде ли безпристрастна в Конституционния съд, откакто идва от политиката.

Попитана ще ѝ липсва ли политиката, Десислава Атанасова разяснява, че не може да каже, тъй като много дълго време обитава в двете здания на Народното събрание.

В отговор на въпрос по какъв начин ще реагира, в случай че от ГЕРБ ѝ звъннат по телефона, към този момент като част от Конституционния съд, тя сподели, че по персонални мотиви сигурно ще вдигне, само че по конституционни въпроси да не ѝ звънят.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР